Spillanmeldelse: TOUCH ONLINE

Touch Online er et rytmebasert dansespill med J-POP, K-POP og engelsk musikk. Tilpass avataren med et utvalg av opptjente kostymer og dansesolo eller med venner i en lobbybasert verden.

Touch Online 3 stjerner
Utgiver: Perfect World
Spillerbase: Middels
Type: Rhythm Game
Utgivelsesdato: 7. oktober 2014

Touch Online er et rytmespill hvor spillerne nettopp slår nøkkelen til å synkronisere med takt og tjene poeng. Dans til et stort utvalg av melodier, med J-POP, K-POP og engelsk sanger over et bredt spekter av vanskeligheter.

Spill alene eller bli med andre spillere og konkurrer om den høyeste poengsummen. Kjør deg gjennom ulike kartstadier, fullføre spesifikke oppgaver som kjedekombinasjoner eller scorer et spesifikt antall poeng, for å låse opp nye stadier og kosmetikk. Erobre hvert vanskelighetsnivå, honing ferdighetene dine, før du utfordrer deg selv med neste rang.

Klatre på leaderboards ved å knytte rytmiske kombinasjoner og utjevning. Bli med i en guild og lek med venner, eller finn en betydelig annen å gifte seg med i spillet, høste unike bonuser. Bruk in-game valuta for å tilpasse avataren din helt, med et bredt utvalg av frisyrer, antrekk og andre elementer for å skille deg på dansegulvet.