75 Ball Bingo – En introduksjon

Bingo handler om å velge et nummer skrevet på bevegelige baller inne i en hopper. I dette spillet må du matche disse tallene med tallene i kortet ditt. 75-Ball Bingo er den vanligste måten å spille bingo på, basert på den tradisjonelle nordamerikanske versjonen av spillet.

Det finnes mange variasjoner av Bingo som kan spilles både online og i bingohaller. En av de mest populære typen er 75 ball bingo. Femtios fem ball bingo er et standardspill hvor hver spiller har et kort med tjuefem kvadrater på den.

Som navnet antyder består spillet av 75 baller. Du vil bli gitt de samme bingokortene som består av 25 firkanter som er arrangert i et 5 til 5 bord.

75-Ball Bingo.com spilles med ball nummer 1-75, vanligvis trukket tilfeldig fra en maskin som bruker en luftpust for å bringe en ball til overflaten av gangen. Andre 75-Ball Bingo-spill involverer en elektronisk tegning, hvor et program bruker en RNG (random number generator) for å velge hvert nummer tilfeldig.

Et 75-Ball Bingo-kort består av 25 firkanter i et 5×5-grid. Selve senteret er Free Space, merket «GRATIS». Denne torget er umiddelbart merket av for å hjelpe til med å fullføre uansett 75-Ball Bingo-mønster du kanskje spiller.

Forskjell mellom 75 ball bingo Vs 90 ball bingo

Hovedforskjellen mellom 75-Ball Bingo og sin europeiske fetter, 90-Ball Bingo, er tilstedeværelsen av mønsterbingospill. Fordi 75-Ball Bingo-kortet har et 5×5 rutenett av tilfeldige tall, er det hundrevis av mønstre som kan brukes. Disse inkluderer tall, bokstaver og former, som kaffe krus, paraply eller fly, samt ting som 4-hjørnene og coverall bingo.

I 90-ballspillet er billettene som er arrangert i striper, i ni kolonner og tre radjusteringer. Hver rad har fem bokser som inneholder tall i størrelsesorden 1 – 90. Firkantene som ikke har noen tildelte numre forblir tomme, og så har dette ballspillet ingen frie bokser.